Ambient Gorilla

Rossz ötlet? Olyan nincs!

2015. augusztus 25. - KKVIC

Rossz ötletek nem léteznek. Ennek éppen az ellenkezőjét hiszik azok, akik nem rendelkeznek kellő bátorsággal ötleteik megvalósításához. Minden egyes termék elér a saját közönségéhez abban az esetben, ha az kellően merész és különleges. De természetesen az árucikk, esetleg szolgáltatás, mely a versenytársaival össze sem hasonlíthatóan gyenge minőségű, sosem lesz sikeres.

4bauld24d8gerxma1dp-ewfrunnql94sowyi_lpi8r4.jpeg


A rossznak hitt ötletek (így például egy merész reklám) azért is arathatnak elsöprő sikereket, mert a hírük rendkívül gyorsan terjed. Ha egy kiváló minőségű terméknek figyelemfelkeltő a reklámja, melyet megítélhetünk jó, de akár rossz reklámként is, az emberek beszélni fognak róla.

Ha ezt elértük, akkor miután a célközönség felfedezte a szolgáltatás, esetleg árucikk előnyeit, már nyert ügyünk is van.  Lehet, hogy amint az emberek meglátják a „rossz” reklámot, mosolyogni, nevetni kezdenek, végül azonban, mint mindig, a kíváncsiság győz és megveszik a szolgáltatást, vagy árucikket. Közben talán az jár a fejükben, hogy ha nem azt kapják, amire számítottak, maximum legközelebb nem ezt választják. 


Itt jön a gyártók, szolgáltatók szerepe. A fogyasztó megadta számukra a lehetőséget, itt az ideje bizonyítani.
És visszatérve a témánkhoz…. miért is nem létezik a „rossz ötlet”? Mert a kreativitás sem határokat, sem rossz ötleteket nem ismer. Csak kétféle ötlet létezik: az, amely beválik és az, amely nem.

Amikor egy ötlet, terv nem úgy sül el, ahogy tervezzük, annak már többféle oka is lehet. A legfontosabb az időzítés. Egyes reklámok és kampányok túl későn, mások túl korán jutnak el a célközönséghez. A sikeresek pedig éppen időben.


És léteznek jó ötletek? Ebben az értelemben nem, hiszen minden a megvalósítástól és a szerencsétől függ.
Valósítsd meg álmaid, alkoss egyedit! Ha megvan az ötleted, amely, mint tudjuk, rossz nem lehet, csak egy kis bátorságra és szerencsére van szükséged.

A bejegyzés trackback címe:

https://ambientgorilla.blog.hu/api/trackback/id/tr747750474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása