Ambient Gorilla

Poggyásszal Olaszországban

2015. október 19. - Kézműves Marketing

Sok rémhír terjeng arról, hogy a reptereken hogyan bánnak az utasok csomagjaival. Jó tanácsként sokszor halljuk, hogy semmi törékeny tárgyat ne tegyünk a feladott poggyászba, hiszen csak úgy dobálják a 20-25 kilós pakkokat, amíg azok a szalagra nem érnek.

Ebben a bejegyzésben két gerilla marketing kampányt ismertetünk, melyekkel például kis szerencsével találkozhatott az, aki a Virgin Atlantic Airways társasággal Olaszországba utazott.

A Virgin Atlantic Airways egy brit légitársaság, mely gerilla marketing kampányával akart kitűnni a légitársaságok közül azt hangsúlyozva, hogy ők mennyire vigyáznak utasaik feladott poggyászaira.

poggyasz.jpg

Amikor a Virgin Atlantic Airways utasai leszálltak a gépről és épp a szalagoknál a csomagjaikra vártak, megdöbbentő látvány tárult szemük elé. A szalagon ugyanis a bőröndök és sporttáskák között valami furcsaságot láttak. Valami megdöbbentőt és nem odaillőt. Először nem is hittek a szemüknek, így közelebb húzódtak és akkor meglátták: a látszat nem csalt.

A poggyászt kezelő munkatársak ugyanis a táskák közé a szalagokra tettek egy-két tojástartót telis-tele tojásokkal. A csomagolásukon a következő felirat állt: „Handled by Virgin Atlantic”, mellyel azt sugallták, hogy azokról a Virgin Atlantic munkatársai gondoskodtak csakúgy, mint az utasok csomagjairól.

És mi is történt, amikor az utas megérkezett Olaszországba és a reptéren nyugtázta, hogy feladott poggyászára úgy vigyázott a társaság, mint a szeme fényére? Lepakolta cuccait a szállásán és igyekezett elveszni az olasz sikátorokban.

És talán útja során találkozott egy fekete Peugeot modellel, amely az arra járók figyelmét biztosan felkeltette. A jármű ablakait ugyanis szexuális töltetű matricák díszítették és így a jelenség azt a benyomást keltette, hogy az autóban orgiát tartottak.

Azonban itt nincs szó semmiféle orgiáról, csupán arról, hogy az Erotika nevet viselő olasz szexshop ilyen módon próbálta potenciális vásárlóit üzletbe csalni.

Hát ilyen kalandosan utazik az ember a Virgin Atlantic Airwaysszel Olaszországba.

A bejegyzés trackback címe:

https://ambientgorilla.blog.hu/api/trackback/id/tr108049490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása